The Blakoe Ring

about the blakoe ring

benefits
how does it work?
medical reports
testimonials


Referinte medicale

MARTURII MEDICALE SI TESTE PENTRU INELUL ENERGIZANT BLAKOE

Raport realizat de Dr. Alan J. Cooper, MRCPsych, DPM, chirurg si ginecolog, despre inelul energizant original Blakoe, publicat in revista On Call, volumul 9, Nr 8, fragment din lucrarea publicata in British Journal of Psychiatry Volumul 124.

Inelul energizant Blakoe, sau Inelul Suspensor, este un dispozitiv de forma patrulatera, de forma rotunjita la capete. Corpul inelului este realizat din material policarbonat si este de aproximativ un centimetru jumatate in diametru. Pe suprafata interna, pe doua parti opuse sunt fixate placute mici de cupru si zinc, inserate astfel incat sa se pastreze o suprafata neteda. Inelul este divizat in doua parti, permitand astfel sa poate fi montat usor si indepartat la fel de usor.

Inelul Energizant este conceput pentru a fi plasat in jurul bazei penisului si partii superioare a scrotului, si cand este fixat, va avea sub el, partea inferioara a scrotumului, testiculele si partea cea mai mare a penisului. Cand este fixat, Inelul Energizant nu numai ca asigura un suport excelent pentru testicule, dar si – acest lucru este de o importanta deosebita, produce un curent electric spontan, constant, bland la nivelul glandelor genitale, curent care este generat prin actiunea pielii usor umede si cu continut in acizi, care intra in contact cu placutele de zinc si cupru, lucru care are ca efect stimularea producerii de secretii hormonale la nivelul testiculelor. Acesti hormoni sunt cunoscuti pentru efectul lor pronuntat in dezvoltarea muschilor corpului, incluzand chiar si miocardul (muschiul inimii). De asemenea, actioneaza asupra sistemului nervos central, in special asupra creierului, eliminand oboseala si epuizarea nervoasa, inducand stari generale de bine si o capacitate crescuta de invatare si de efort mental. Pe deasupra, se poate obtine un efect de intinerire a tuturor tesuturilor organismului.

Legat de spermato-geneza, sau de dezvoltarea celulelor reproductive, se sustine ca atat curentul slab cat si suportul fizic oferit testiculelor, pot duce la o productie mai mare de spermatozoizi mai puternici si mai vigurosi. Mai mult, aceste efecte vor creste si vor prelungi erectia penisului dumneavoastra, eliminand totodata toate gradele de impotenta si crescand capacitatea dumneavoastra sexuala la maximum.

Pentru a obtine toate beneficiile remarcabile din timpul utilizarii Inelului Energizant, o persoana trebuie doar sa aprecieze marturiile nesolicitate ale acelora care au testat dispozitivul si au obtinut efectele puternice si de succes pe care le confera Inelul Blakoe, iar toti acesti barbati care ne-au relatat marturiile nu au experimentat vreun efect secundar nedorit in urma utilizarii.

De cand a fost vandut prima data in anii 30’, Inelul Energizant a fost comercializat catre mii de barbati din intreaga lume. Desi multi terapeuti si practicieni moderni trateaza disfunctiile sexuale la barbati cu o varietate de secretii interne pregatite pentru folosire prin injectare, sau administrare sub forma de tablete, este aparent ca, combinarea unui asemenea tratament cu purtarea Inelului Energizant nu va fi in detrimentul persoanei respective, ci dimpotriva, vor avea actiune sinergica, si vor duce, datorita acestei cooperari, la administrarea unui tratament hormonal eficient.

In concluzie, Inelul Energizant Blakoe a fost testat de Faraday House Testing Laboratories.

Concluziile unui doctor

Conceput stiintific, si realizat sa fie aplicat usor si rapid, Inelul Energizant Blakoe a dovedit nu numai ca produce rezultate greu de imaginat pana acum, ca tratarea impotentei sau disfunctiilor sexuale care ii preocupa pe barbati, dar si imbunatateste sanatatea corporala per total si sentimentul de stare generala de bine.

BUY the Blakoe Ring NOW

about the blakoe ring