The Blakoe Ring
the blakoe ring about the blakoe ring
benefits
how does it work?
medical reports
testimonials


Mod de functionare

In constructia Inelului Blakoe sunt incluse niste placute mici, electro-dinamice, de cupru si zinc, care produc un flux perpetuu de energie, atunci cand sunt in contact cu umezeala ionica naturala care exista in porii pielii. Acest mecanism evita necesitatea bateriilor.

Energia, impreuna cu efectul de strangere usoara a penisului, stimuleaza circulatia sangelui catre organele sexuale, facilitand erectia. Placutele dinamice au fost testate stiintific si inregistreaza un flux continuu de energie in timp ce sunt purtate.

Este important de stiut ca efectul electric al Inelului Blakoe nu duce direct la aparitia unei erectii, ci mai degraba ajuta corpul sa revina la capacitatile sexuale naturale. Din acest motiv, Inelul Blakoe poate fi purtat cat de des se poate si pentru cat timp doriti fara sa fiti stanjenitit in vreun fel.

Purtarea Inelului Blakoe
Inelul Blakoe poate fi purtat dupa necesitatile individuale. Unii barbati il gasesc atat de confortabil si usor de purtat incat il poarta in fiecare zi. Altii il poarta doar cateva ore pe zi, in timp ce altii prefera sa il poarte doar in timpul actului sexual.

Inelul se fixeaxa confortabil in jurul ‘buchetul genital’ (testicule si penis), baza lui trecand prin spatele scrotumului si testiculelor. Multi insa, prefera sa-l poarte 24 de ore pe zi, in timpul actului sexual, presiunea sa stimuland zonele sensibile ale partenerei, lucru marturisit ca ar fi foarte placut.

Cantarind doar 32 de grame, Inelul Blakoe a fost conceput si realizat stiintific din materiale foarte usoare, din polimeri medicali. Designul unic patentat asigura utilizatorul nu numai ca este exceptional de usor de fixat si de indepartat, dar este foarte confortabil de purtat. 

BUY the Blakoe Ring NOW

about the blakoe ring