The Blakoe Ring
the blakoe ring
benefits
how does it work?
medical reports
testimonialsDespre inelul Blakoe

Inaintea timpului sau
Primul, originalul inel Blakoe a fost inventat ca o cura pentru incontinenta in anii 50 de faimosul anatomist si fiziolog, Dr. Robert Blakoe.

 

Rezultate foarte pozitive
Rezultatele preliminarii au justificat pe deplin increderea Dr. Blakoe si a creat mai multe inele prototip pentru pacientii sai, realizand in acelasi timp si un test pe cateva persoane. Atunci cand testul era in derulare, s-a raspandit vestea beneficiilor inelului. In afara cercului restrans de persoane convinse din jurul Dr. Blakoe, multi doctori au ras la gandul ca ceva atat de simplu chiar ar putea sa functioneze. Acum, cu o gandire mai libera, multi doctori folosesc pe scara larga acelasi principiu pentru a trata femeile.

“Efectul secundar” neasteptat
O surpriza neasteptata si uimitoare a aparut. Inelul avea un “efect secundar” remarcabil, pacientii Dr. Blakoe observand ca le imbunateste viata sexuala. Nu ar fi trebuit sa fie o surpriza. Una din problemele principale care apar odata cu varsta este ingrosarea si inasprirea arterelor. Cand acest lucru se intampla, sangele circula prin artere in cantitate mai mica. Rezultatul este ca tesuturile care depind de cantitatea mare de sange, sufera de lipsa acelui sange si de lipsa oxigenului. Si nu vor mai functiona la fel de bine. Iar organele care produc substante vitale- asa cum testicolele produc testosteronul, sufera impreuna cu celelalte. Mai putine substante vitale sunt produse si, in timp, intregul mecanism fizic, mental si sexual incetineste.

Amenintat de gruparea “anti-progres”
Pentru inelul Dr. Blakoe, publicitatea agresiva s-a dovedit a fi aproape sfarsitul. Predominanta opiniei publice a transformat reclama in niste beneficii tabu si ideea aproape a murit. Un singur lucru a mai mentinut-o, publicitatea din gura in gura. In ciuda tacerii presei, doua lucruri au mers mai departe: marturiile utilizatorilor entuziasmati si avantajele sexuale care au castigat constant teren in timp ce ideea originala de incontinenta a fost umbrita.

Testele medicale moderne arata pozitiv
Pana in 1970, opinia publica nu s-a schimbat. Cu o acceptare larga a medicinei sexuale, cativa doctori pioneri au realizat teste medicale pentru inelul Blakoe. Rezultatele publicate nu au lasat loc de interpretari. Inelul nu numai ca functiona, dar functiona bine, amplificand atat energia sexuala, crescand si sustinand erectia precum si ajutand persoanele cu incontinenta.

Beneficii pentru toti barbatii!
Pe langa beneficiile asupra functiei sexuale, au existat marturii din ce in ce mai multe, chiar si de la persoane tinere, despre vigoarea absoluta, vitalitatea si starea de bine generala obtinute in urma purtatii inelului. Din nou, acest lucru nu ar fi trebuit sa fie o surpriza deoarece, de sute de ani, biologi si fiziologi, au aflat cati factori depind, sau sunt influentati, de testosteron sau alti hormoni din corp.

Succesul 
Ca si cu alte lucruri ca, muzica, moda, sport si stilul de viata, Australia s-a dovedit a fi tara care sa ofere urmatoarea si cea mai mare sansa inelului Blakoe. Cererile din aceasta regiune au dus la noi cercetari asupra tehnologiei si materialelor. Este o consecinta directa a acestei presiuni faptul ca noul Inel Blakoe Mark III a fost creat. Si in Australia a fost prima data oficial recunoscut si inregistrat ca un dispozitiv terapeutic veritabil. Inregistrarile conform normelor medicale ale Uniunii Europene sunt acum complete. Se pare ca acceptarea pe intreg globul nu va mai fi prelungita prea mult.

Dezvoltarea secolului 21
Aceasta este povestea de success a noului inel Blakoe Mark III, superior in toate privintele fata de tot ce a existat pana acum. Este realizat din materiale moderne- curate, albe, placute, usoare si fara probleme de intretinere. O singura masura se potriveste la toata lumea, deci nu exista masuratori dificile si la nimereala. Infatisarea sa este neobservabila, functionala si clinica. Nesizabile pe sub haine, utilizatorii in scurt timp vor uita de prezenta lui. Vigoarea nou aparuta si entuziasmul vor fi o enigma pentru toti, mai putin dumneavoastra.

BUY the Blakoe Ring NOW

about the blakoe ring
the blakoe ring
Impotence treatment