The Blakoe Ring
Blakoemax Energising Lotion
Blakoemax Energising Cream
ingredients
advantagesLotiunea Energizanta Blakoemax

Ingredientele active din Lotiunea Energizanta Blakoe sunt urmatoarele:
Soia, Wheatgerm, Ginseng Siberian, Tinctura de Capsicum, Tinctura de Wild Oats, Zinc, Seleniu, Radacina de Ginger, Damiana, Muira Puama, Gardenia.

Soia
Soia din Lotiunea Blakoemax este fermentata pentru a elibera cei 20 de aminoacizi latenti, care stau la baza ADN si creaza energia pentru a reinnoi regulat celulele corpului in timpul vietii.

Wheatgerm (Triticum vulgare)
Wheatgerm ofera Vitamina E din abundenta, care este cunoscuta pentru mentinerea unui libidou sanatos si sustinator al actiunii Soia.

Siberian Ginseng (Eleutherococcus Senticosus)
Un stimulant de asemenea bogat in Vitamina E, care este un afrodisiac traditional. Ginsengul este de obicei recomandat ca un remediu natural preventiv si restaurativ. Ginsengul are capacitatea unica de a trece de la efecte stimulative la efecte sedative in functie de cerintele organismului.

Ginsengul este cunoscut pentru capacitatile sale de a creste performanta sexuala, fertilitatea, rezistenta fizica si scaderea stresului.

Tinctura de Capsicum (Capsicum Frutescens)
Un fortifiant al muschilor netezi si al sistemului circulator al corpului, Capsicum are multe beneficii. Studiile au aratat ca poate creste rata metabolica cu pana la 25 %, ajuta in tratarea bolilor sistemului circulator si previne deteriorarea cardiaca. Daca este folosit extern, Capsicum creste fertilitatea si combate efectele mentale ale imbatranirii.

Tinctura de Wild Oats (Avena Semen)
Wild Oats devin rapid o alternativa populara naturala la pastilele din farmacii pentru cresterea erectiilor insa fara efecte secundare. Tinctura este folosita pentru a stimula rapid si eficient barbatii. Este eficienta in tratarea impotentei si ejacularii precoce. De asemenea contine elemente care linistesc creierul si sistemul nervos.

Zinc
Zinc este esential pentru fiecare tesut al corpului, in mod special pentru sistemul reproductiv si imun. O lipsa a zincului poate cauza impotenta si mancarurile bogate in zinc sunt cunoscute ca afrodisiace.

Cercetarile stiintifice au aratat ca suplimentele de Zinc cresc cantitatea spermei si imbunatatesc fertilitatea. (Netter A, et al. Effect of Zinc administration on plasma testosterone, dihydro-testosterone and sperm count. Arch Androl 7: 69-73, 1981.)

Seleniu
Seleniul este vital pentru functionarea sexuala normala, si de asemenea reduce oboseala si ajuta la obtinerea relaxarii.

Radacina de Ginger (Zingiber Officinale)
Gingerul a fost bine cercetat si s-au confirmat multe din intrebuintarile traditionale. Special inclus in Lotiunea Blakoemax ca un remediu pentru excitare, este ideal pentru cresterea circulatiei sangelui atunci cand este nevoie.

Damiana (Turnera Diffusa)
In America de Sud si Mexic, unde creste Damiana, o tufa mica cu frunze aromatice, este folosit de mult ca afrodisiac si tonic sexual.

Este bine cunoscuta In America de Sud ca un tonic sexual si este recomandata de multi specialisti naturisti. Stimuleaza tractul intestinal si aduce un plus de oxigen zonei genitale. De asemenea creste nivelurile de energie care maresc libidoul si dorinta sexuala.

Muira Puama (Liriosma Ovata)
Recolatata in Brazilia, Muira Puama este folosita traditional atat ca afrodisiac cat si pentru impotenta. Muira Puama este una din cele mai active plante cu un istoric de folosire ca tonic energetic, imbunatateste sanatatea generala si ca remediu pentru impotenta si insuficienta sexuala. Este cunoscuta in unele cercuri ca “Viagra Amazonului”, iar multe persoane o considera noua Yohimbe dar fara efecte secundare.

Folosirea pe termen scurt a Muira Puama duce la cresterea fluxului sanguin in zona pelvisului, oferind erectii senzationale. Folosirea pe termen lung mareste productia de hormoni sexuali.

Gardenia
Un ulei divin frumos mirositor care este cunoscut ca afrodisiac.

BUY blakoemax Lotion NOW

about the blakoemax lotion